Mode to present . eh


Masuk ofis hari ni berhasrat untuk mengambil borang penilaian prestasi pelajar latihan industri.

Borang itu berada di atas meja ofisku. Wah, dah siap print. Baru nak ambil tolong printkan yang sudah siap diisi dalam pc. Apabila dibuka, belum diisi rupanya. =='

Saya mahukan hari ini...~

Oh, rupanya,,

Supervisorku tidak mengisinya kerana CEO sendiri ingin mengisi borang penilaian itu.

ehe. Okai, baiklah.

CEO isi depan saya. Komen depan saya. Dengan borang-borang pun kena komen. ehBeliau kongsikan content2 ayat2 presentation skali. =) Beliau pesan untuk akhiri presentation dengan suatu ayat.

"Kira power la ayat tu tuan?"

"*Sangat power."

"Faham tak maksudnya?"

"Tak faham."

"Contoh maksud dia macam ni. *Kerana kamu saya grad, kerana kamu saya happy, kerana kamu saya dapat kerja, kerana kamu saya bernilai, .... jika bukan kerana kamu, saya mungkin tidak grad.

*jangan lupa kerana Allah. yang tu tak perlu pertikai. Allah always The Highest.

Kata beliau, seorang chinese membantu mengangkat barang. Hanya sedikit usaha beliau. Apabila diungkapkan ayat itu, beliau sungguh teruja. Sampai begitu sekali penghargaan dengan bantuan yang hanya sedikit.

Ayat last presentation, saya akan gunakan ayat itu nanti. ;)

In Syaa Allah.

Doakan kecemerlangan saya yer. Doa dapat Grad dengan CGPA 3.0 ke atas.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

"Alhamdulillah.. Islam menjadi milikku, Iman menjadi rebutanku.. kelebihan mungkin ada, kelemahan semestinya wujud, sudah menjadi fitrah seorang manusia.. kemahiran yang dimiliki insya allah akan dimanfaatkan ke jalan yang diredhai Allah.. kelebihan, kemahiran nikmat dari Nya.. diberi kepada manusia agar berfikir.. moga2 kita tergolong dalam hamba yang sentiasa bersyukur atas setiap pemberianNya, bersabar atas setiap ujian, berharap hanya padaNya, moga Jannatul Firdaus tempat kembali yang abadi.."