Graf menurun?

Assalamu'alaikum

Salam 1433H dan masihi 2012. Ops, dah nak abeh bulan 2, last day Rabiul awal baru ucap? Hee. ^^, xucap lagi kan. So, terimalah salam tersebut. Moga sentiasa berada dalam kesejahteraan dan keberkatan.

Sunyi betol tgk blog ni. Mcm dah xhidup. Ke mn menghilang semangat berblog? Buka photoshop rajin, buka blog? pun rajin, cuma xberpeluang update. hehe. Banyak benda nak share sebenarnya, tapi bab2 penulisan ni, lembab cket, payah jugak bila teliti sangat, sini xkena, situ xok, ayat ni xsesuai, adoih.. ambil masa sgt nk menulis. simptom malas pun datang.

Otak sekarang ni, banyak nak kongsi benda teknikal je, berkaitan komputer. Bab ilmu ilmiah lain, saya serah pada yang banyak membaca, ahlinya. Tahap membaca saya belum menaik. --' alamak. Tapi saya akan cuba juga berkongsi ilmu-ilmu tersebut, kalau bukan dengan buku yang dibaca, mungkin dengan kata-kata yang didengar.

Nampaknya prestasi berblogging pada tahun 2011 merosot 3 kali ganda berbanding 2010. Oh, graf menaik, sudah menurun. Mula menyertai arena blogging pada tahun 2008 ketika di tingkatan 6, STAM selepas diminta untuk mengendalikan blog badan dakwah di sekolah bersama-sama seorang sahabat. Agak kagum dengan dia, sentiasa aktif berblogging dengan input membina dan dakwah yang berterusan. Alhamdulillah. Teruskan menyebar ilmu, mengumpul amal jariah dengan ilmu bermanfaat. Tetiba masuk bab sejarah penubuhan plak. huhu ^_=

Shoutbox pun dah xjadi. Huhu. Tiada kerajinan lagi nak menyelenggara. Hehe. Nak komen, komen di post je la ye.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

"Alhamdulillah.. Islam menjadi milikku, Iman menjadi rebutanku.. kelebihan mungkin ada, kelemahan semestinya wujud, sudah menjadi fitrah seorang manusia.. kemahiran yang dimiliki insya allah akan dimanfaatkan ke jalan yang diredhai Allah.. kelebihan, kemahiran nikmat dari Nya.. diberi kepada manusia agar berfikir.. moga2 kita tergolong dalam hamba yang sentiasa bersyukur atas setiap pemberianNya, bersabar atas setiap ujian, berharap hanya padaNya, moga Jannatul Firdaus tempat kembali yang abadi.."