permohonan upu lepasan stam, bila bleh isi??

salam sahabat2 semua..

Ramai juga yang bertanya mengenai permohonan aplikasi dalam talian secara online bagi lepasan STAM.. Erm, sy rasa lpsn stam bleh mula isi lmbt ckt dr pljr2 spm.. n kemungkinan xde fasa2.. sila rujuk link ini untuk kepastian

https://online2.mohe.gov.my/portal_bpkp/images/TARIKH%20PERMOHONAN%20KEMASUKAN%20KE%20IPTA%200910.pdf

r click on the image below kalu x brp jelas dilihat dlm saiz yg kecil..

itu merupakan tarikh2 pembelian no. pin & pembukaan permohonan dalam talian bagi kategori tertentu.. kalau dilihat di situ, utk stam xde fasa 1 n 2.. yang mempunyai fasa 1 & 2 adalah pljr yg memohon bg lpsn spm..

Jadi, permohonan online upu lepasan stam dibuka bermula 3 Februari 2009M.. Untuk mengukuhkan keyakinan, sila klik link di bwh

https://online2.mohe.gov.my/portal_bpkp/online0910/stpm/mohon.php

Jika di lihat pada paparan di tepi dinyatakan..

Itu pendapat saya berdasarkan tinjauan tersebut.. Kalu silap mata memandang, kalu silap mata mentafsir, atau mungkin berlaku perubahan, bagitau lah eh?!

harap2 dpt membantu meringankan kekeliruan semua.. ^_=

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

enche syamsul ariff said...

selamat berjaya..
x)

aiSya inSyiraH said...

huhu..
time kasih.
::Insya Allah::

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

"Alhamdulillah.. Islam menjadi milikku, Iman menjadi rebutanku.. kelebihan mungkin ada, kelemahan semestinya wujud, sudah menjadi fitrah seorang manusia.. kemahiran yang dimiliki insya allah akan dimanfaatkan ke jalan yang diredhai Allah.. kelebihan, kemahiran nikmat dari Nya.. diberi kepada manusia agar berfikir.. moga2 kita tergolong dalam hamba yang sentiasa bersyukur atas setiap pemberianNya, bersabar atas setiap ujian, berharap hanya padaNya, moga Jannatul Firdaus tempat kembali yang abadi.."