makin rajin~ haha

study week dah nak abih!~
maknanyer final exam dah hampir..
bacanyer mcm mn wahai empunya diri?
bertambah rajin berblogging ada la..'
melawat blog2,, rantau2,, entah dh smp mn.. hu3
sekejap buka fb, sekejap buka email..
sekejap menjenguk blog, sekejap m'design..
aduh.. masalah jgk nie. hee~
kenapalah,, makin rajin wak benda2 nie time nak exam ni..
tetiba idea datang, mcm xnk berhenti..

okeyh!~ fokus2..
siapkan 1 task lg! lepas tu, study plak!
okeh?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Rushdunk said...

salam imtihan

biasa la benda2 luar ni rancak bila dkt dgn exam. dtg je idea nk buat sesuatu

kalau minat m'design teruskan
nanti short sem boleh pulun habis nak design apa.

mayb ana boleh kongsikn berkenaan multimedia. spt PPT, Cyberlink, flash MX, swishmax. i'allah

maat taufiq wan najah

aiSya inSyiraH said...

salam imtihan aidhon..

hem,, mungkin sbb keadaan skrg sedikit tenang. sbb tu prkara yg terasa nk buat sblm ni, dtg kembali. huhu..

10q.. actually, ana prnh knal smua aplikasi multimedia tu.. tp, xsempat nk explore. her3.. bleh la nk kongsi cr penggunaan die.. terutama flash MX n swishmax. ana berminat sgt nk tahu gn nya, tapi, bila xde basic, sush g2 nk explore sndr. he3

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

"Alhamdulillah.. Islam menjadi milikku, Iman menjadi rebutanku.. kelebihan mungkin ada, kelemahan semestinya wujud, sudah menjadi fitrah seorang manusia.. kemahiran yang dimiliki insya allah akan dimanfaatkan ke jalan yang diredhai Allah.. kelebihan, kemahiran nikmat dari Nya.. diberi kepada manusia agar berfikir.. moga2 kita tergolong dalam hamba yang sentiasa bersyukur atas setiap pemberianNya, bersabar atas setiap ujian, berharap hanya padaNya, moga Jannatul Firdaus tempat kembali yang abadi.."